Vámpír kaszinók

2014.03.06 10:18

Mit kell tudni a vámpír kaszinókról?

 

Több kaszinót is teszteltem. Nem kevés számban vannak olyan kaszinók, amiknél az asztallimit egyszerűen játszhatatlanná tesznek bármilyen stratégiát. Talán a legkirívóbb esetekkel az orosz kaszinókban találkoztam. 1 egységnyi zseton az alaptét és az asztallimit 10 egységnyi zseton. Ezen teljesen lehetetlen játszani veszteségek nélkül.

Ezeket hívom vámpír kaszinóknak. Igaz nem a véredet szívják el, csak a pénzedet. Mielőtt bármelyik kaszinóba betennéd a pénzedet előbb győződj meg arról, hogy adottak-e a normális feltételek az eredményes játékhoz. Ennek a legfontosabb része, hogy adott téthelyekre mennyi a megengedett legmagasabb felrakható zsetonok egysége, és mekkora az asztal teljes limitje. Azaz összesen mennyi zsetont enged feltenni a játék indításához.

Ha rám hallgatsz, akkor csak olyan kaszinókba regisztrálsz be, ahol van 0,01-es alaptét. A kiválasztott kaszinót nem árt tesztelni a kifizetés megbízhatóság szempontjából is. Soha ne nagy összeget tegyél be elsőre, csak a legminimálisabbat.

Találkoztam már olyan kaszinóval is, aki szórakozott a kifizetéssel. Többszörösen kért különböző dokumentumokat, hitelesítéseket. Végül megfenyegettem őket, hogy feljelentést teszek a Nemzetközi Játékfelügyeletnél, mire azonnal átutalták a pénzt. Attól nem kell aggódnod, hogy végleg elveszítheted a pénzedet, mert ezt egyetlen kaszinó sem meri megkockáztatni, de ez még nem jelenti azt, hogy nem nehezíthetik meg a hozzá jutást.

Legyél mindig körültekintő, és akkor elkerülheted a bukást.

 

 

Téma: Vámpír kaszinók

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása