Mi az a négyes egység?

2014.01.08 23:04

 

Mit értünk a rulettben négyes egység alatt?

A megjelent új programunk megreklámozásakor külön felhívtam a figyelmet, hogy az Ördögtánc rulett program bemutató oldalon letölthető 2 db Excel táblázat. Ez egy olyan képletekkel beállított táblázat, amiben ha megváltoztatjuk az adatokat, akkor magától végig számol mindent.

A meghirdetett programok letöltési statisztikáját összehasonlítottuk az ajánlott Excel táblázatok letöltésével és azt tapasztaltuk, hogy csak a negyedük töltötte le a táblázatokat.

Ez azért sajnálatos, mert ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni, tudatos, és megfontolt játékra van szükség. Egy tudatos játékos mielőtt hozzá kezdene a játékhoz végig gondolja, hogy milyen stratégia szerint akar játszani, és a meglévő Bankroll mire nyújt lehetőséget.

A négyes egység azt jelenti, hogy négy olyan tényezőt kell figyelembe vennünk, ami egymással kölcsönhatásban áll.

Melyik az a négy tényező?

Szándékosan hagytam le az ötödiket, ami a ""szerencse" lenne. Aki a véletlenre, a szerencséjére játszik, annak nem sok esélye van a nyerésre!

Ezek kölcsönhatásáról érdemes mindegyikről külön fejezetben foglalkozni, így a folytatásban erről lesz majd szó.

Téma: Mi az a négyes egység?

Segitseg

Dátum: 2015.05.10 | Feladó: mamelito

Sajnos nem kaptam meg Ontol a kifizetett 7 ik bloglecket.Hiaba akartam minden aron megtanulni rulettezni.Nem sikerul.Minden penzemet a gep elszed es elszed.Egyszeruen lehetetlen.Kiabrandultam. Udvozlom.On lehet hogy egy szerencses ember. mert az is kell hozza.Nem eleg csak szamolni,.Ezek a gepek csalasra vannak be allitva.Garantalok.Nem lehet kitriblizni az olcska rulettet.

Új hozzászólás hozzáadása