Számolj és gondolkodj!

2014.03.01 17:06

Ma volt egy játékom, amiben megjelent egy általam jól ismert trend. Egyjegyű szám után 19 db kétjegyű szám pörgött ki, majd megjelent 1 db egyjegyű szám. Ezt követte ismét 19 db kétjegyű szám, és azután ismét egyjegyű szám következett.

Ha hosszútávon megfigyeled ennek az alakulását, akkor magad is felfogod ismerni az összefüggést. Ez lehet azonos távolság egy adott tulajdonságú szám között. Ebben az esetben a 19 pörgetés. A kezdet és a befejezés nem csak egy,-vagy kétjegyű szám lehet. Ugyanúgy igaz például egy számvégződésre is. A legkönyebben a nulla figyelhető meg. (o,10,20,30).

A távolság lehet szimetrikus is. Például 5-4-5-4 pörgetés. De ugyanígy nem ritka a számtani sorozat sem a távolságra (pörgetések száma) vetítve.

Például egyjegyű szám után 2 db kétjegyű szám következik, majd ismét egyjegyű. A folytatásban már 3db kétjegyű szám követi az egyjegyű számot. A folytatás pedig lehet 4,5, de akár 6 db kétjegyű szám az egyjegyű után.

Ezek mind a véletlent lehetőségét zárják ki. Ezek olyan képletek, amiket csak megírt algoritmusokban lehet megjeleníteni.

 

 

Téma: Számolj és gondolkodj!

Rulett elemzes

Dátum: 2020.01.05 | Feladó: Papi

Nagy marhasag ate jatékod

Új hozzászólás hozzáadása