Miért utálom a pókert?

2014.03.19 20:15

 

 

Ma eltapsoltam 30 eurót, hogy bizonyosságot szerezzek arról, hogy még mindig igaz-e az, ami miatt 2-3 éve abba hagytam az online pókerezést. Minden leosztást végig játszottam. Igaz abban az időben sem játszottam sokat, mert hamar elegem lett belőle.

 

 

 

 

Egy gagyi szoftver 

 

Ez a sommás megállapításom. Ezt akkor is fenntartom, ha éppen ennek köszönhetően hol degeszre nyerem vele magamat, hol pedig pont az ellenkezője történik, és ronggyá égetem magamat. Egyik sem jó, mert nem rajtunk, nem a képességünkön múlnak a dolgok, és ez dühítő tud lenni. Főleg a számomra. Ennek elsősorban az oka az, hogy a  "Nyerőgép leleplezése"  menü alatt bemutatottak alapján legyőzhető a legyőzhetetlennek hitt nyerőgép, mint ahogyan a rulett asztalok is kiismerhetőek. A "Fényképgaléria" menü alatt mutatok erre példákat is.

Ezek után hogyne lennék dühös, amikor a mai póker játékokban sorra jelentek meg azok a helyzetek, amik már az abszurditás határait súrolják. Három leosztásban egymás után kézbe a következő lapokat kaptam, eltérő színekben:... 3J - 4J - 5J Majd az ellenfél nyer velem szemben a 4K lapokkal a következő leosztásban pedig én nyerek a 4K lapokkal. Nem ritkán, ami az előző játékban az asztalon van, az a következő játékban a kezembe kerül. Ma például már szinte gúnyt űzött belőlem a leosztás azzal, hogy sorra adta a kezembe az egymás után következő kis értékű lapokat...3-4...5-6...nem is tudom már fejből hányféle variációban.

A kedvencem az, amikor azonos magas lappal fejezzük be a játékot, és nálam mindig egy értékkel kisebb van. Mi mellett? Természetesen az ász mellett. Azt már fel sem veszem, hogy kézben van 2 db ász, az asztalon pedig 1 és az ász drill-t veri egy szétzilált sor.

 

Végső következtetés

 

Szép lehetsz, de okos nem! Ugyanis, ha rossz helyen ülsz, akkor lehet a kezedben a világ legjobb leosztása, biztosan a másiké vagy jobb, vagy annyira szar, hogy sorra dobálják be. A fordítottja is igaz. Ha jó helyen ülsz, a legócskább leosztásra is nyugodtan emelhetsz, vagy ha egy lap hiányzik, bátran nyomhatod, vagy fogadhatod az All-in mert garantált, hogy ki fog jönni. Néha már sajnáltam az ellenfelet, mert biztosan nem értette, hogy a francba veszíthetett a jó lapokkal. Sokan nem is gondolkodnak el azon, miért van, hogy egyszer sikeres, másszor meg az istennek nem jön össze semmi. Ezért!

Ha jó helyen ülsz, fel ne állj, amíg a többieket nem fosztottad ki. Ha rossz helyen ülsz, akkor jobb, ha elhagyod az asztalt, mert a kaszinó szoftver majd gondoskodik arról, hogy még a gatyádat is elveszítsed.

Sokan, nyilván nem ok nélkül kételkednek abban, hogy a világ egyik legismertebb játéka a rulett kiismerhető. Igaz ez az online kaszinókban üzemeltetett asztalokra érvényes. Erre nagyon sok példát mutatok, levezetve a játék logikáját a Rulett-Valóságshow blogoldalamon. Mind kivétel nélkül valós pénzen történt játékokat mutat be.

Téma: Miért utálom a pókert?

n

Dátum: 2015.12.25 | Feladó: n

n

Nem verhető?

Dátum: 2014.12.15 | Feladó: Egy pókeres.

Szia.

Érdekes amit írsz, viszont egy pókeresnek nem a póker rng-t kell legyőznie, hanem az ellenfeleket. Amiről Te beszélsz, azt mi úgy nevezzük, hogy variancia, ami a hosszútávval győzhető le.

Új hozzászólás hozzáadása