HOGYAN KERESSEK PÉNZT AZ INTERNETEN?

2013.07.20 22:27

Gyakran feltett kérdés. Számtalan lehetőség közül lehet választani. Ha van egy nyerő szisztéma, akkor akár rulettezhetsz is.

A RulettMánis oldalunkon van Affiliate (Partner program) lehetőség, ami szintén kereseti lehetőséget kínál. Magyar viszonylatban a legmagasabb Affiliate jutalékot fizetjük: 40%

Így lehet a rulett, mint megélhetés. Persze ez nem jelent meggazdagodást, de jövedelem kiegészítésnek tökéletesen megfelel főleg hosszútávon. A szerencsejáték a legsikeresebb üzletág az örömlányos iparon kívül. Ez a kettő az, amelyik átvészelte az évezredeket és a válságokat.

 

A Bwin kivonul Magyarországról

 

A világ egyik legnagyobb online sportfogadója és egyben negyedik legnagyobb online pókercége bejelentette, hogy kivonul 18 országból - köztük Magyarországról, írja az ittapiros.com. A cég Magyarország mellett a következő országokat hagyja ott: Argentína, Belorusszia, Lengyelország, Ukrajna, Románia, Szlovénia, Finnország, Lettország, Litvánia, Ciprus, Görögország, Horvátország, Brazília, Makedónia, Szerbia, Kolumbia és Örményország.